Rijlessen Aalsmeer

Rijschool Silvia in Aalsmeer voor rijlessen in automaat

Rijlessen volgen in Aalsmeer? Rijschool Silvia is dan de rijschool waar je snel kunt starten! Onze zeer ervaren rijinstructeur geeft je op een vriendelijke en geduldige wijze les, waardoor je zelfverzekerd en veilig leert rijden. De weg naar het rijbewijs volgt gestructureerde lessen die we voor jou op maat maken. Op die manier houden we rekening met jouw leerbehoefte. Onze rijlessen zijn zowel voor beginners, gevorderde chauffeurs of mensen die al jarenlang hun rijbewijs hebben. Die laatste groep komt in aanmerking voor opfriscursussen bij onze rijschool in Aalsmeer.

Rijlespakket inclusief tussentijdse toets en praktijkexamen

Rijschool Silvia in Aalsmeer heeft altijd lespakketten inclusief tussentijdse toets en praktijkexamen. De tussentijdse toets (TTT) is handig voor leerlingen om te zien waar ze staan. Je krijgt bijvoorbeeld heel duidelijk te horen van de examinator wat je nog kunt verbeteren. Je kunt het zien als oefenexamen, doordat het exact verloopt als het praktijkexamen. Alleen de uitreiking van je rijbewijs is er nog niet. Een ander groot voordeel is dat je vrijstellingen kunt halen voor je bijzondere verrichtingen tijdens de TTT, zodat je die niet meer hoeft te doen op je praktijkexamen. Bij het afrijden voor je rijbewijs gaan we in principe mee tijdens, tenzij jij het niet wilt of het niet kan. Het voordeel daarvan is dat als je helaas toch niet slaagt, dat we je precies kunnen vertellen waar het misging. Ook kunnen we daar tijdens de lessen dan extra op inspelen bij Rijschool Silvia in Aalsmeer.

Meer informatie aanvragen over rijschool Silvia in Aalsmeer?

Of wil je je meteen opgeven voor rijlessen bij onze rijschool in Aalsmeer? Neem dan vooral contact op met ons en start met je intakeles bij rijschool Silvia.

Proefles aanvragen Contact