Rijlessen Ouderkerk aan de Amstel

Rijles in Ouderkerk aan de Amstel bij rijschool Silvia

Rijlessen in Ouderkerk aan de Amstel volg je bij Rijschool Silvia. Een ervaren en aardige instructeur. Gestructureerde lessen die op maat zijn gemaakt. Het zijn trefwoorden die bij onze rijschool horen. Na je intakeles maken we een inschatting welk pakket het beste bij jou en jouw leerbehoefte past. Dat doen we op een open manier, omdat we je zeker niet te veel willen laten betalen. Geduld is een ander woord dat bij onze rijschool past. Als het nodig is, leggen we iets graag op verschillende manieren uit: van mondeling uitleggen, tot tekenen en voordoen, we gaan net zo lang door tot het kwartje valt. Dat is onze manier van werken bij Rijschool Silvia in Ouderkerk aan de Amstel.

Opfriscursus in automaat in Ouderkerk aan de Amstel

Opfriscursus rijlessen in Ouderkerk aan de Amstel volgen? Bij Rijschool Silvia kan het! Een opfriscursus kan handig zijn als u bijvoorbeeld al jaren alleen maar op de passagiersstoel hebt gezeten en nooit hebt gereden. Niet helemaal goed meer weet hoe het ook al weer precies met bepaalde bijzondere verrichtingen zit. Of als u het misschien wel lastig vindt om met een hoge snelheid op de snelweg te rijden. Daarnaast komt een opfriscursus van pas voor het afleggen van de rijvaardigheidstest bij het CBR. In een paar rijlessen gaan we in op verkeersregels en geven we tips om u als bestuurder vooruit te helpen. Zo komt u beter voor de dag tijdens de test, na de opfriscursus bij Rijschool Silvia in Ouderkerk aan de Amstel. Heeft u nog vragen of deze cursus wel bij u past? Neem dan contact met ons op!

Leren rijden bij rijschool Silvia?

Rijschool Silvia helpt je bij het halen van je rijbewijs. Neem nu contact op voor een intakeles bij onze rijschool in  Ouderkerk aan de Amstel!

Proefles aanvragen Contact