Rijlessen Amstelveen

Rijlessen volgen bij rijschool Silvia in Amstelveen

Rijlessen in Amstelveen volg je bij Rijschool Silvia. Een ervaren en vriendelijke instructeur en gestructureerde lessen die op maat zijn gemaakt, zijn steekwoorden die bij onze rijschool horen. Na je eerste intakeles maken we een inschatting welk pakket het beste bij jou en je leertempo past. Dat doen we zo eerlijk en transparant mogelijk, en we laten je dan ook nooit te veel betalen. Geduld is een ander trefwoord dat bij ons hoort. Lukt het niet om een bepaalde handeling op de ene manier aan te leren, dan wel op een andere wijze: van mondeling uitleggen, tot tekenen en voordoen, we gaan net zo lang door tot er een lampje gaat branden. Dat is de werkwijze bij Rijschool Silvia in Amstelveen.

Waarom rijlessen in een automaat in Amstelveen?

Bij rijschool Silvia kan je naast het volgen van rijlessen in schakelbak, ook rijlessen volgen in een automaat. Sommige mensen schamen zich ervoor. Ze hebben dan bijvoorbeeld het gevoel dat ze gefaald hebben, omdat het ze niet lukte om een rijbewijs te halen in een schakelauto. Maar dat gevoel van schaamte is nergens voor nodig! De automaat is namelijk de auto van de toekomst. Steeds meer mensen gaan namelijk in een automaat rijden. De voordelen worden steeds groter dan de nadelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het zuinig rijden en het snel optrekken. Daarnaast is het vaak ook makkelijker om te leren rijden in een automaat; je hoeft je namelijk niet druk te maken over het schakelen, maar kunt al vrij snel je volledig op het verkeer richten. Kortom, genoeg redenen om bij Rijschool Silvia te beginnen met rijlessen in een automaat.

Rijlespakket inclusief tussentijdse toets en praktijkexamen

Rijlespakketten bij Rijschool Silvia in Amstelveen zijn altijd inclusief tussentijdse toets en praktijkexamen. De tussentijdse toets is een handig middel voor leerlingen om te zien waar ze staan. Je krijgt bijvoorbeeld heel duidelijke feedback waar nog verbeterpunten zijn. Je moet het ook zien als oefenexamen, doordat het precies zo verloopt als het praktijkexamen. Een ander groot voordeel is dat je vrijstellingen kunt halen voor je bijzondere verrichtingen tijdens de tussentijdse toets. Bij het afrijden voor je rijbewijs gaan we in principe mee tijdens het examen, tenzij jij het niet wilt of het niet kan. Het voordeel is dat als je helaas toch niet slaagt, dat we je precies kunnen vertellen waar het misging. Ook kunnen we daar tijdens de lessen dan extra op inspelen bij Rijschool Silvia in Amstelveen.

In Amstelveen auto leren rijden?

Rijschool Silvia helpt je slagen voor je rijbewijs.
Neem nu contact op voor intakeles met onze rijschool in Amstelveen!

Proefles aanvragen Contact