Rijlessen Uithoorn

Rijles van zeer ervaren instructeur bij rijschool Silvia in Uithoorn

Rijlessen volgen in Uithoorn bij een zeer ervaren instructeur? Rijschool Silvia is dan je nieuwe rijschool. Onze zeer ervaren rijinstructeur (meer dan twintig jaar!) leert je op een zelfstandige, zelfverzekerde en veilige manier rijden. Bij ons kun je zowel in een schakelauto als in automaat leren rijden. Een voordeel van de automaat is dat je je al snel vooral kunt richten op het verkeer, en niet bezig bent met het onder de knie krijgen van het schakelen. Bovendien zijn automaten steeds meer de auto’s van de toekomst. Goed om nu al in te stappen dus. Nog een voordeel van leren rijden bij Rijschool Silvia, zijn onze tarieven. Onze rijschool hanteert namelijk schappelijke prijzen voor de lespakketten, die je in maximaal drie termijnen kunt betalen.Zo maken we het voor iedereen mogelijk om rijlessen te volgen bij onze rijschool in Uithoorn.

Rijles in Uithoorn: ook voor mensen met rij- of faalangst en ADHD

Rijschool Silvia, actief in Uithoorn, verwelkomt ook mensen met rij- of faalangst, ADHD of een stoornis in het autistisch spectrum tijdens rijlessen. Doordat we maatwerk bieden en een goede structuur aanbrengen in de lessen, is het voor ons gemakkelijk om rekening te houden met mensen met een dergelijke achtergrond. Onze rijinstructeur is daarbij geduldig, en vindt het niet erg om net dat kleine beetje extra uitleg te geven mocht dat nodig zijn. We tonen trouwens voor veel verschillende leerlingen begrip: zit je er bijvoorbeeld even doorheen tijdens de rijles? Geen probleem. Dan nemen we gewoon even pauze. Kijken we even onder de motorkap van de auto of controleren de banden. Gewoon even niets en op adem komen mag ook.Dat vinden we geen punt bij Rijschool Silvia in Uithoorn.

Rijlessen volgen in Uithoorn?

Rijschool Silvia helpt je bij het halen van je rijbewijs. Neem nu contact op voor een intakeles bij onze rijschool in Uithoorn.

Proefles aanvragen Contact