Rijschool Silvia - over ons

Leer zelfverzekerd rijden bij uw rijschool in Amstelveen

Rijschool Silvia is dé rijschool in Amstelveen en omstreken. Bij onze zeer ervaren rijinstructeur, die meer dan twintig jaar ervaring heeft in de rijinstructie, leer je op een zelfstandige, zelfverzekerde en veilige manier autorijden.Bij ons is het voordeel dat je zowel in een automaat als in een schakelbak kan leren rijden.
Nog een voordeel dat kleeft aan het leren rijden bij ons, is de tarieven die wij hanteren. Onze rijschool hanteert namelijk betaalbare tarieven voor de lespakketten, die je in maximaal drie termijnen kunt betalen. Zo maken we het voor iedereen mogelijk om rijlessen te volgen bij onze rijschool in Amstelveen.

Rijschool Silvia: ook voor mensen met rij-of faalangst en ADHD

Wij verwelkomen ook mensen met rij- of faalangst, ADHD of een stoornis in het autistisch spectrum tijdens de rijlessen. Doordat we maatwerk bieden en een goede structuur aanbrengen in de lessen, is het voor ons gemakkelijk om rekening te houden met mensen met een dergelijke achtergrond. Onze ervaren rijinstructeur is daarbij ook heel geduldig, en vindt het niet erg om extra uitleg te geven als dat nodig is. Voor alle leerlingen in de rookvrije auto geldt dat als ze er een momentje doorheen zitten, we rust nemen. Even onder de motorkap van de auto kijken of de banden controleren. Of gewoon even niets. Dat vinden we geen enkel probleem bij Rijschool Silvia in Amstelveen.

Een aantal redenen om te kiezen voor Rijschool Silvia!

Diensten

Zeer ervaren instructeur

Geduldig

Voordelige tarieven

Lespakket inclusief TTT en examen

Rookvrije auto

Termijnbetaling (max 3) mogelijk

Ook bij faal- en rijangst, autisme en ADHD

Gestructureerde rijlessen