DE GRATIS PROEFLES

Wil jij weten of onze rijschool bij je past? Probeer dan eens onze gratis proefles! Iedere rijschool is anders, en zo ook iedere rijinstructeur. Hoe fijn is het om te weten of alles bevalt voordat je aan een pakket vastzit? Met deze gratis proefles weten wij vervolgens ook welk pakket ongeveer bij jou past, en leren wij jou kennen. Wanneer de klik er vanuit jou is, hopen wij uiteraard op een vervolg!

Je eerste rijles

Wij gaan ervan uit dat deze proefles ook direct je eerste rijles is, nieuwsgierig hoe deze verloopt? Lees dan eens onze blog over “Je eerste rijles”. Wanneer het je eerste rijles is, starten we uiteraard bij de basis, maken we kennis met elkaar en uiteraard met de auto. De rijinstructeur stelt je op je gemak, en zo zijn al je zenuwen voor niets geweest. Vaak krijg je deze proefles op je verjaardag, of heb je nieuwe voornemens. Een nieuw hoofdstuk in je leven is het zeker, je rijbewijs halen!

Het kan uiteraard ook je tweede of derde les zijn, maar heb je nog niet de juiste rijschool gevonden die bij jou past. Wij hopen dan ook dat wij jou hierbij kunnen helpen, en onze proefles jou bevalt!

Inhoud gratis proefles

De inhoud van een gratis proefles hangt uiteraard af van jouw ervaring. Deze oefeningen kunnen zijn het besturen van een auto, verschillende verkeersituaties, of zelfs al op de snelweg rijden of andere drukke wegen. Wij bij rijschool Silvia rijden in een automaat, dit kan uiteraard ook een reden zijn om een proefles bij ons te proberen. Want wanneer je keuze toch uitgaat naar een automaat, is het een ontzettend groot verschil vergeleken een schakelauto. De kennismaking in het grootste onderdeel van een gratis proefles, want wie ben jij en wie is die man/vrouw die naast je zit? Zo geven wij jou hopelijk een idee van hoe onze rijlessen eruit zullen zien wanneer je bij ons je pakket bestelt.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een gratis proefles?

Het is zeker te begrijpen dat er nog vele vragen door je hoofd spoken, daarom staan wij voor je klaar om alles te beantwoorden. Neem gerust contact met ons op mochten je iets willen weten, of uiteraard wanneer je interesse hebt in onze proefles! Zien wij jou snel?